Home
Home

Uvjeti korištenja

Dobrodošli!

Korištenjem web stranice Sloganini.com potvrđujete da ste upoznati s ovim uvjetima korištenja, da ste ih razumjeli te da ih u potpunosti prihvaćate.

Sloganini.com sastoji se od objavljivanja sadržaja trećih, četvrtih i petih strana.
Podaci i informacije na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Podaci i informacije objavljeni na web stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.

Sloganini.com sadrži podatke, informacije kao i veze do drugih web stranica kreiranih od strane trećih osoba (linkovi) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati.

Sloganini.com nema nadzor nad podacima i informacijama koje korisnici odnosno treće osobe objavljuju na web stranici, kao ni drugim linkanim web stranicama, niti takve podatke, informacije, objave i linkove na bilo koji način uređuje. Sloganini.com ne snosi nikakvu odgovornost vezano uz sadržaj na web stranici kreiran od strane trećih osoba.

Sloganini.com dopušta objavu sadržaja trećih osoba u dobroj namjeri. Ukoliko korisnik ili bilo koja treća osoba smatra da je došlo do povrede autorskih ili bilo kakvih drugih prava na web stranici, o tome je dužan izvijestiti Sloganini.com putem info@sloganini.com. Ukoliko se utvrdi da je sadržaj koji su posjetitelji objavili nezakonit, neprikladan ili se njime krše prava treće strane, takav sadržaj će odmah po primitku informacije o njegovoj neispravnosti biti uklonjen sa stranice.

Zabranjeno je svako objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše propise Republike Hrvatske ili bilo koje treće države, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, pornografski, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način. Isto tako zabranjeno je objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima ili bilo kojoj trećoj osobi.

Sloganini.com može zabraniti objavu i zadržava pravo u bilo kojem trenutku ukloniti sadržaj koji smatra nepodobnim ili ne odgovara ovim uvjetima korištenja.

Made by Señor © 2015
Sloganini